Hej alla Vänner av visan! Februari 2021

Vi hoppas att ni mår så bra som det går i dessa tider. Ensamhet och avsaknad av social gemenskap har ju drabbat oss alla. Men nu går vi återigen mot ljusare tider då dagarna blir längre och Vaccinet är på gång. Håll ut!

Visst saknar vi alla gemenskapen runt våra visor, både som aktiva vissångare och som lyssnare. Men det mesta ligger just nu på is. Normalt så skulle vi haft ett årsmöte nu i februari och VisAvisen skulle skickats ut.

Kanske kan det bli ett Årsmöte i maj och visor på Expressengården i juni.

Vi har diskuterat fram en möjlighet, att trots allt, träffas utomhus under säkra förhållanden med ett helt öppet tält med plats för max 25 personer.
Föranmälan till Ing-Marie Molt 0706 393115 helst mellan klockan 18.00-19.00. Först till kvarn gäller!
Det blir Sönd. 18 april klockan 14.00 .

Henrik på Blekinge Kafferosteri serverar och berättar om sitt kaffe.
Vi tar självklart med oss instrument och sångröster (Red:s anm)

Kör ner på Byggesvägen vid Mörrums Kiosk, vik första till vänster ”Lindegårdsvägen” därefter direkt till vänster så kommer du till Östra vägen 1 Mörrums Kafferosteri.
Eventuellt så kan vi subventionera priset där tilltugg förväntas ingå.
Parkera helst på Mörrumskioskens parkering, det kan bli trångt på Östra Vägen!

Vi följer helt FHMs rekommendationer och meddelar er om något ändras!

Som medlemmar är ni superviktiga för vår fortlevnad som förening. Utan er så är vi inte längre föreningen Visans Vänner i Karlshamn. Tyvärr så har ni inte fått särskilt mycket tillbaka från föreningen under året som gått Årsavgiften för 2021 blir därför frivillig men du får stå kvar som medlem

Självklart så är vi tacksamma om ni, trots allt, vill stötta föreningen genom att betala in årsavgiften. Men som sagt, det är helt frivilligt.

Vårt Bankgiro är 5476-8684 med 100:- för enskild och 200:- för familjen. Skriv ditt namn när du skickar in! Det går också bra att Swisha på 123 259 3622.

Ha det gott, Håll ut!

För styrelsen
Lars Jerrhag